Ollaan hyviä ystäviä, jos minulta kysyt. Olen käynyt heillä usein ja osallistunut heidän katukiirtaneihinsakin joskus. Ollaan oltu myös yhdessä ns. Elävissä kirjastoissa.

Mitä tulee heidän oppeihinsa, niin emme tietysti allekirjoita kaikkea, etenkään sitä etteivät naiset voi olla yhtälailla nunnia siinä kuin miehetkin munkkeja. Kuulin tällaisen arvion myös erään heidän arvostetun munkin suusta: teillä taitaa olla asiat paremmin siinä mielessä, kun teillä munkit asuvat erillään nunnista, ja kun teillä on molemmin puolinen selibaattilupaus sekä nunnilla ja munkeilla.

Bhaktijooga, jota Hare Krishnalaiset harrastavat, on vain yksi osa tantrajoogaa johon sisältyvät myös karmajooga, tiedonjooga, kuningasjooga ja mitä muita niitä nyt onkaan. Eli tantra on alkuperäinen jooga josta muut ovat syntyneet ja se ei sisällä kylläkään niitä seksijuttuja joita siihen nykyisin liitetään joissakin piireissä.

Meillä on keskitytty myös paljon enemmän palveluprojekteihin ja yhteiskunnallisiin asioihin, jota meidän Prout-osasto pyrkii toteuttamaan.