Teen yhteistyötä monien eri järjestöjen kanssa ja käyn heidän tilaisuuksissaan, en kuitenkaan välttämättä aina osallistu heidän seurustelu-,  ruokaily-  yms hetkiin. Lähden siitä periaatteesta, että missään ei ole  pakko seurustella, aina voi sanoa kohteliaaseen sävyyn tai osoittaa ettei halua.

Helpointa on kuitenkin, kun menee myöhässä jolloin tilaisuus on jo alkanut ja lähtee ennen sen loppua pois. Henkiset järjestöt kaipaavat uusia jäseniä ja heitä tuskin häiritsee jos joku ei halua esittäytyä. Kuitenkin henkinen satsanga, yhteiselo, on tärkeää, tällaiset tilaisuudet antavat inspiraatiota ja tietoakin, jota me henkiset ihmiset kaipaamme jatkuvasti.

Käyn esimerkiksi Helsingin Bhajan illoissa silloin tällöin. Henkinen ilmapiiri niissä on suorastaan mahtava, kenenkään ei ole pakko kuitenkaan sanoa sanaakaan tai osallistua muulla tavoin, ei edes rahallisesti. Esim Kalliossa, Kolmas linja 21, Astangajoogan tiloissa on sellaisia maanantaisin 19.30 ja heidän muillakin saleilla on ainakin silloin tällöin. Shantissa järjestetään joskus isompia tilaisuuksia, joihin tulee 50-100 ihmistä, jos oikein muistan viime taiteiden yön tapahtumasta. Vappuna on joskus ollut myös, voit tiedustella.

Näissä illoissa on laulajia ja soittajia monista eri järjestöistä ja laulut tulevat myös eri perinteistä, voit mahdollisesti tuoda sinne omasikin, jos se on lyhyt ja helposti toistettavissa.

Meidän järjestöllä on myös yleisölle avoimia tilaisuuksia, löydät sinne Siilitien metrolta Näätätielle 21 kerhohuoneelle, talon päädyssä, sunnuntaina 6.5 klo 16.00 alkaen ja jatkuen yhteismeditaatiolla 19.00 ja jatkuu iltapalan merkeissä 20.00 saakka. Sinne voi tulla mihin aikaan tahansa ja lähteä koska tahansa eikä kukaan yleensä tule kyselemään yhtään mitään.