Jooga ja etenkin meditaatio ennenkaikkea auttaa siinä. Jos on sisäinen turvallisuus sitä luottaa elämään ja mahdollisuuksiin saada kaikkea mitä tarvitsee. Jo kaikki uskonnotkin vakuuttavat että jokapäiväinen leipä on varmistettu. Jos me siihen uskomme niin onkin. Meidän munkit ja nunnat menee ristiin rastiin maailmaa ilman palkkaa, joten siinä oppii käytännössä, että elämä kantaa. Alussa on toki vaikeaa luottaa ihmisten hyvyyteen, johonkin korkeimman suojelukseen tai intuitioon, josta ei tiedä paljoakaan ja joka tapauksessa on myös itse tehtävä aina yrityksiä pärjätä omillaan.

Esim tässä taloudellisessa vaiheessa, missä jotkut maat joutuvat luopumaan eurosta mahdollisesti, tai se menettää arvonsa tai jopa saattaa romahtaa käsiin, niin on hiukan varauduttava siihenkin ihan käytännön tasolla. Voi tehdä pienen ruokavaraston ja varata käteistä rahaa eri valuutoissa, kutan Taloussanomatkin on neuvonut. Sen enempään varusteluun tuskin tarvitsee ryhtyä ja tavallisella järjellä ei pysty päättelemään sen enempää mitä voisi tapahtua, jos nyt mikään on varmaa ylipäänsä.

Jos turvattomuutesi johtuu henkilökohtaisista ongelmista niin siihen tarvitaan meditaatiota, ehkä terapiaa, yms. Tällaiset ampumatapaukset herättävät turvattomuutta myös. On huolehdittava omassa elämässä, ettei jää yksin nyhjöttämään liikaa, että huolehtii omasta terveydestään, ja että hakee apua tarvittaessa. Yksi vaara on tietokoneet ja kännykät. Ne vie helposti mennessään virtuaalimaailmaan jolloin tunnepuoli kutistuu ja ihmissuhteet vaikuttavat sen jälkeen tylsiltä ja hankalilta. Mikään ei enää kiinnosta tavallisessa elämässä etc. Samaan voi liikaa addiktio alkoholiin ja huumeisiin johtaa ja onhan näitä muitakin asiota joissa ei kannata mennä liiallisuuksiin.

Suomessa vaaditaan kunnollisuutta, vakavuutta, älyllistä osaamista jne, Kannattaa ottaa se vähän iisisti ja rakentaa omaa elämää omilla ehdoilla. Ulkomaalaisten kanssa seurustelu voi vähän vapauttaa ja muitakin keinoja löytynee.